Respect Your Nature

Scroll naar beneden

Modulaire units

Leef flexibel

De instapklare units zijn modulair in hoogte en breedte. Oneindig te koppelen in alle denkbare configuraties. Ook het interieur is modulair opgevat. De plug and play keuken en badkamer zijn in een mum van tijd te herschikken voor een optimale layout. Op elk moment van je leven de ruimte die bij jou past.

 • 01

  MODULAIRE UNITS

  De instapklare units zijn modulair in hoogte en breedte. Oneindig te koppelen in alle denkbare configuraties. Ook het interieur is modulair opgevat. Op elk moment van je leven de ruimte die bij jou past.

 • 02

  MULTIFUNCTIONEEL

  Wat dacht je van een energiezuinige kantoorruimte die meegroeit met je onderneming? Van startup kantoor in je achtertuin tot aanbouw aan een industriehal, altijd een comfortabele en doordachte werkplek die past bij je bezetting.

 • 03

  ALTIJD OVERAL

  Broux modules worden in productie binnen én buiten volledig hoogwaardig afgewerkt. In één dag geleverd en geplaatst en instapklaar op eender welke locatie.

 • 04

  MAKKELIJK VERPLAATSBAAR

  Jouw noden doorheen je leven veranderen. Liever een tuinkantoor of poolhouse nadat je kinderen het huis uit zijn? De modules zijn makkelijk verplaatsbaar. Ook verhuizen was nog nooit zo eenvoudig. Broux 2.0 demonteert en transporteert jouw modules naar een nieuwe locatie.

Leef duurzaam

Levenslang lage energiefacturen en een minimale ecologische voetafdruk. De modules van Broux zijn bijna energieneutraal én 100% circulair. Materialen zijn duurzaam en worden nooit meer afval. Niet enkel duurzaam tijdens jouw leven, maar ook dat van de volgende generaties. Maak kennis met ’s werelds innovatiefste houtskelet.

 • 01

  STATE OF THE ART TECHNIEKEN, ALTIJD UP TO DATE

  De houtskeletmodules zijn zeer goed geïsoleerd en luchtdicht afgewerkt. In combinatie met state-of-the-art technieken volgens de laatste normen is je woning bijna energieneutraal. Steeds de laagste energiefacturen, levenslang.

  Hiervoor gaan we met onze service een stapje verder. Het onderhoudscontract is inbegrepen in de leaseformule. Onze techniekers houden de installaties jaarlijks up-to-date. Nooit meer onverwachte kosten voor herstellingswerken.

 • 02

  SMART TECHNOLOGIE

  Broux 2.0 modules zijn smart. Binnenklimaat, zonnewering, verlichting én toegankelijkheid worden automatisch geoptimaliseerd voor minimaal energieverbruik en maximaal gebruikerscomfort doorheen de seizoenen. Liever zelf regelen? Via een tablet of smartphone kan je alles ook handmatig bedienen, zelfs vanop afstand.

 • 03

  VOORUITSTREVEND CIRCULAIR ONTWERP

  Broux modules zijn ontworpen volgens de 3 belangrijkste richtlijnen rond circulair bouwen:

  • - GRO: op weg naar toekomstgerichte bouwprojecten
  • - 24 ontwerprichtlijnen voor veranderingsgericht bouwen (OVAM)
  • - Framework voor circulaire gebouwen (BREEAM)

  Buitenschil, houtskelet, interieur en technieken zijn onafhankelijk van elkaar geconstrueerd. Slimme verbindingen zorgen ervoor dat modules, componenten en zelfs materialen makkelijk te demonteren zijn voor hergebruik of recyclage. Daar zorgt Broux voor bij einde levensduur. Samen herstellen we zo de balans tussen mens en natuur.

Leef voluit

Natuurlijk wonen hoeft niet basic te zijn. Integendeel, Broux modules zijn in de eerste plaats ontworpen voor een gezond en comfortabel leven. Met hun spiegelende buitenschil en natuurlijke materialen gaan ze op in de omgeving. Ervaar het gevoel van buiten te leven, met alle luxe en privacy binnenin.

 • 01

  GEZOND LEVEN

  De modules zijn nagenoeg geluids- en luchtdicht. Het ventilatiesysteem zorgt voor verse en gezonde lucht, vrij van verontreinigingen. De grote glaspartijen laten veel natuurlijk licht binnen. Ontwaak met de zon en leef in het ritme van de natuur.

  Gevoelstemperatuur en verlichting worden automatisch geoptimaliseerd doorheen de seizoenen. In een Broux module heb je tijd om te focussen wat echt belangrijk is: tijd doorbrengen met familie en vrienden.

 • 02

  HIGH END AFWERKING

  Het innovatief raamsysteem zonder frames creëert openheid en een ruimtelijk gevoel. De gevelafwerking in hardhout of Cortenstaal geeft een tijdloze, luxueuze uitstraling die zelfs mooier wordt doorheen de tijd. Strak, minimalistisch en in harmonie met de omgeving, de modules van Broux gaan nooit uit de mode.

 • 03

  NATUURLIJK INTERIEUR

  Het handelsmerk van Broux is een massief eiken constructie binnenin, die de ongereptheid van het leven in modules weergeeft. Hardhouten vloeren en kasten brengen de natuur naar binnen en geven de robuustheid die nodig is om écht te leven, te spelen en te groeien. Geniet van een regendouche in de badkamer en drink een glas bruiswater recht uit de keukenkraan. Leef voluit met hoogwaardige materialen en minder spullen.

Zin om samen te werken?

Maak nu een afspraak met Broux Houtconstructies om uw (ver)bouwproject te bespreken.

Vraag offertegesprek aan ›

Veelgestelde vragen

Vraag 1over modulair bouwen?
Antwoord 1 over modulair bouwen
Top