Scroll naar beneden

Schrijnwerk in de tuin

Het meesterschap van onze medewerkers komt nergens zo tot uiting als in onze tuinschrijnwerkprojecten. Hardhouten poorten en terrassen, eiken bijgebouwen, caports en poolhouses. Maar ook gevelbekledingen. Verwacht geen standaardoplossingen, maar luxueuze projecten voor de meest veeleisende klanten.

Chique maatcreaties in hout. Hét handelsmerk van Broux Houtconstructies!

Schrijnwerk in de tuin

Houten bijgebouwen, carports en poolhouses

Broux Houtconstructies ontwerpt, vervaardigt en installeert eiken en moderne bijgebouwen. Exclusieve verlengstukken van je woning die qua stijl en beleving precies aansluiten op jouw wensen en verwachtingen. Mét aandacht voor energiezuinigheid en milieutechnische aspecten.

Als totaalaannemer zijn wij gedurende het volledige traject jouw enige aanspreekpunt, van de grond- en funderingswerken tot de plaatsing van ramen en deuren.

Houten poorten

Een hardhouten poort die naadloos aansluit op je huis en tuin. Een duurzame streling voor het oog. Tot in de kleinste details opgebouwd naar jouw wensen. Je voelt en ziet aan alles dat je te maken hebt met topklasse.

Broux Houtconstructies geeft elke poort nét dat ietsje meer.

Hoe we dat doen? Dat bepaal jij samen met ons! Bezorg ons je verlanglijstje en wij geven jouw poort een persoonlijke toets.

Gevelbekleding

Je gevel is dé plek om uit te pakken met bijzondere materialen die onvervalst hun stempel drukken op het uitzicht van je huis. Maar het tegelijk ook beschermen tegen de vaak barre weersomstandigheden in ons land. Met de gevelbekledingen van Broux Houtconstructies zit je twee keer goed!

Wij bieden duurzame gevelbekledingen in verschillende houtsoorten en plaatmaterialen. Van thermisch behandeld dennenhout, eik en afrormosia. Tot cederplanken, volkern- en vezelcementplaten. Zo spring je esthetisch uit de band in alle vrijheid.

Zin om samen te werken?

Maak nu een afspraak met Broux Houtconstructies om uw (ver)bouwproject te bespreken.

Vraag offertegesprek aan ›

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig voor een houten bijgebouw?
Ja, altijd. Maar de omvang van de bouwaanvraag verschilt naargelang de grootte van je project. Plan je een bijgebouw van meer dan 40 m², dan is een uitgebreide bouwaanvraag nodig. Blijf je onder de 40 m², dan is een beperkte aanvraag voldoende. Zelf hoe je gelukkig nergens van wakker te liggen. Broux Houtconstructies regelt alles, óók het vergunningstraject.
Wie staat in voor de service en het onderhoud van mijn tuinpoort?
Voor de automatisering van onze poortconstructies en bijgebouwen werken we samen met de firma JWL in Overpelt, gespecialiseerd in elektronische beveiliging en automatisering. Zij staan dag en nacht voor jou klaar, zeven dagen op zeven.
Top